neděle 6. května 2018

Bistrot de Papa

Minulý týden v neděli jsme jeli s manželem 
na oběd do nedaleké vyhlášené Francouzké restaurace
Měli jsme výročí 5 let od seznámení a 4 roky co jsme manželé,
takže jsme si jeli užít gastronomické nebe. 
Jako předkrm jsme si dali šneky, které jsem nestihla vyfotit.
Hlavní jídlo bylo dvojí, to abychom mohli ochutnat více jídel.
Já si dala Jehněčí navarin, posléze jsem ho s manželem vyměnila,
a manžel si dal Králičí stehno na starofrancouzké hořčici.
Jako aperitiv jsem si dala fialkový Kir,
později jsem vyzkoušela i jiné příchutě.
Manžel si dal úúžasnou bezinkovou limonádu, bohužel byl řidič :-D
a taky zákusek se strmilovskou kávou. Já si místo zákusku dala 
levandulový Kir. :-D
Co bylo skvělé, že vám zdarma na požádání přinesou karafu s 
vodou, to je docela neobvyklé, ale tady to bylo skvělé.
Pokud by jste se do horních Dubenek chtěli vypravit a užít si 
atmosféru téhle krásné milé restaurace, kde vaří sám
majitel pan Rémi Decroix, 
budete si muset objednat stůl.
Mají tak plno, že je nutná rezervace, ale stojí to za to.
Jo a jídelníček nikde na jejich stránkách nenajdete,
mění ho každý měsíc, takže se můžete těšit
na něco jiného než jsme měli my.

Teď si už jen užívejte atmosféry Francouzké restaurace.

rybízový Kir

králičí stehno


jehněčí Navarin





součástí zahrady je i rybníček









úžasný nápad na knihovnu










Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaší návštěvu a milá slova.