Aničko, miluji toto období. Nádherné letní večery pod pergolou a grilování všeho možného dobrého. Grilujeme masa, Hermelíny, papriky, občas cuketu, domácí hamburgry aj.Krásně jste si užili večer. Přeji fajn léto.
Krásné léto i vám:-D
Ahoj, jak děláte zelňáky, poděl se s receptem? Pavel
Uf to je docela těžké, dělám je od oka, mouka, sádlo, zelí a škvarky. Slibuju, že až je budu dělat příště, zaměřím se na gramáž a vypotím recept.
Dělám je taky, pečené v troubě, poměr surovin mám 250gr. hl. mouky, 250gr. sádla a 250gr. kysaného zelí
Rozetřu na pomazaný plech, rádýlkem nakrájím na kostky, posypu kmínem a peču
Bezva grilovačka se spoustou dobrot. Sláva tomuto období příjemných večerů venku:-).Henrieta
Děkuji za vaší návštěvu a milá slova.
Aničko, miluji toto období. Nádherné letní večery pod pergolou a grilování všeho možného dobrého. Grilujeme masa, Hermelíny, papriky, občas cuketu, domácí hamburgry aj.
OdpovědětVymazatKrásně jste si užili večer.
Přeji fajn léto.
Krásné léto i vám:-D
VymazatAhoj, jak děláte zelňáky, poděl se s receptem?
OdpovědětVymazatPavel
Uf to je docela těžké, dělám je od oka, mouka, sádlo, zelí a škvarky. Slibuju, že až je budu dělat příště, zaměřím se na gramáž a vypotím recept.
VymazatDělám je taky, pečené v troubě, poměr surovin mám 250gr. hl. mouky, 250gr. sádla a 250gr. kysaného zelí
VymazatRozetřu na pomazaný plech, rádýlkem nakrájím na kostky, posypu kmínem a peču
VymazatBezva grilovačka se spoustou dobrot. Sláva tomuto období příjemných večerů venku:-).
OdpovědětVymazatHenrieta