sobota 4. února 2017

Cukrfree

Minulý týden jsem si objednala knížku 
Cukrfree od food blogerky
Je to nádherná knížka plná zdravých věcí.
Dnes jsem si podle ní udělala ghí.
Chystám se po detoxu podle ní vařit.
Moc se těším.
Taky jsem konečně spotřebovala sušené bylinky a koření,
které mi viselo na hambalkách,
 udělala jsem z něj bylinkovou sůl.
No a ve sklenici mi klíčí mungo,
mám ho ráda do salátů.
Mám zaděláno na kváskový chleba, dala jsem do něj tu bylinkovou sůl,
jsem zvědavá, jak bude Honzíkovi chutnat,
je v ní i levandule :-D


přepuštěné máslo -ghí

bylinky s himalájsou solí




Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaší návštěvu a milá slova.