úterý 6. září 2016

Dovolenkové vaření (den druhý)

Dnes jsem více méňe nic nedělala.
Dopoledne jsem Honzíka doprovodila na chirurgii, včera večer si 
přibouchl malíček levé ruky pod okýnko ve sklepě a udělal se mu tam pořádný rak.
Večer nemohl bolestí usnout a když usnul, nemohla jsem z toho zase v noci spát já.
Vrátili jsme se v poledne z Hradce a já se postavila k plotně.
Uvařila cizrnu na paprice s natura rýží,
upekla perník se švestkami podle Kuchařky ze Svatojánu,
místo kakaa jsem dala karob a místo třtinového cukru javorový sirup.
A pak si dala si za odměnu víno.
Po skvělém jídle a pití jsme si dali poobědovou pauzu, 
u které jsme společně s našimi kočičími miláčky sledovali
starý krimi seriál a odpočívali.
K večeři jsem uvařila luxusní cibulačku.
Honzík to nakonec nevydržel a šel chvilku něco dělat. 
Druhý den dovolené uběhl jak nic, a nám spolu bylo zase dobře.






Eliška


Matěj
P.S. V pátek mi truhlář Víťa přiveze regály :-D, jupí . . . .


5 komentářů:

  1. Aničko, nadělala jsi mi chutě. Zaujal mě perník se švestkami.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. byl výborný ale příště hu udělám míň hustý :-D

      Vymazat
  2. Aničko, vše vypadá lákavě. Teda až na ten prst. Přeji hezké další dovolenkové dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. prst se rychle hojí, Honzík není žádný bábovka, naštěstí :-D měj hezký víkend a díky za návštěvu

      Vymazat

Děkuji za vaší návštěvu a milá slova.